Jedinstveni kućni sajam kamina i peći u Modroj Stijeni

Pozivamo vas na kućni sajam kamina i peći koji će se održati od 28.10.-2.11.2019. u Modroj Stijeni u poslovnici u Širokom Brijegu. Na ovom sajmu moći ćete saznati sve potrebne informacije o pećima i kaminima na drva ili pelet. Fokus sajma je upoznavanje tržišta sa novim i inovativnim načinima zagrijavanja prostora, pretežito za stambene, ali i za poslovne objekte. Prilika je za posjetiti jedinstveni sajam ovakve vrste na području Hercegovine i šire.

Predstavit ćemo nove modele poznatih europskih brandova kao što su Edilkamin i La Nordica koje imaju i do 10 europskih certifikata zadovoljavajući sve uvjete kojima nam jamče sigurnost. Inovativnost i modernost, tehnološki napredan način zagrijavanja koji nudi peći koje uštede i do 60% ogrijevnog goriva (drvo, pelet, briket). Budite i vi jedan od zadovoljnih korisnika ovih kamina i peći.

Saznajte sve što ste htjeli znati o grijanju na drva ili pelet. Jer imat ćete priliku upoznati i predstavnika talijanskog brenda La Nordica koji će u četvrtak 31.10. biti na raspolaganju za sva vaša pitanja. Očekuju vas i prigodni sajamski popusti.

Kupovinom kvalitetnih peći ostvarujete dugoročnu uštedu na drvu ili peletu, a to je ono što vam nekvalitetne peći izrađene od običnog lima sigurno ne mogu osigurati.

Osim kvalitete ovakve peći i kamini izdvajaju se i svojim estetskim dizajnom. Obloga je završna faza kod ugradnje kamina, u kojoj odabirom prirodnog materijala kao što je kamen iz Modre Stijene, prilagođavate kamin Vašem prostoru. Apsolutni hit u svijetu dizajna su i veliki formati keramike koji su svoje mjesto pronašli i u oblaganju kamina.

Za ugodan ambijent pobrinut će se toplina vatre iz naših pećiju.

Podijelite na društvenim mrežama

Kako održavati kamen quartz

Održavanje terase -čišćenje i zaštita

Kamen quartz vladar kuhinja

Tražite nešto? Nema problema, upišite pojam za pretragu